O podjetjuSmo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1984, ko smo se začeli ukvarjati z avtomobilsko  panogo , predvsem na področju kleparstva, ličarstva ter trgovine z rabljenimi nadomestnimi deli vozil.

Na današnji lokaciji smo od leta 1994, svojo dejavnost pa smo še razširili. Od vsega začetka strankam nudimo kleparske ter ličarske storitve, opravljamo mehanična popravila vozil, servis vozil, priprava le teh za tehnični pregled, pomoč na cesti, vulkanizerske storitve.

V zadnjem času pa smo se osredotočili predvsem na prodajo rabljenih avtomobilskih delov .

Smo tudi pogodbeni izvajalec zavarovalnice Adriatic Slovenica d.d. , avto kleparska in avto ličarska dela pa opravljamo tudi za ostale zavarovalnice.


Sodelovanje pri programu prometne varnosti za malčke in  osnovnošolce na OŠ Boštanj

 

Preventivna vzgoja predšolskih otrok in osnovnošolcev, torej  udeležencev v prometu, se nam zdi izredno pomembna, zato smo bili veseli povabila pri sponzorstvu izvedbe programa Jumicar in Kolesarčki, kateri se je izvajal v mesecu oktobru na osnovni šoli Boštanj.

Namen omenjene akcije je, da se programa prometne varnosti udeležijo vsi otroci, ne glede na finančno stanje njihovih staršev.


Program Jumicar je bil uspešno izveden . Vsi prisotni so bili zelo zadovoljni  z izvedbo in učinkovitostjo programa, saj so otroci v teoretičnem delu sodelovali, pri vožnji pa povezovali teorijo in prakso. Navdušenja otrok pa seveda ni potrebno posebej poudarjati.